Новини
Фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області на базі ТОВ «Полонський спеціалізований кар'єр» для працівників товариства проведено семінар стосовно специфіки охорони праці в гірничодобувній галузі.

У ході заходу звернуто особливу увагу на основні вимоги Правил охорони праці під час дроблення і сортування, збагачення корисних копалин і огрудкування руд та концентратів. Детально роз'яснено вимоги безпеки до устаткування, під час дроблення та подрібнення руди, під час гравітаційного збагачення руд, флотації, магнітної сепарації, електричних методів збагачення руд, гідрометалургійного збагачення, згущування, зневоднення і сушіння продуктів збагачення руд.

Наголошено на вимогах з охорони праці на залізничному, автомобільному та інших видах транспорту, охорони праці електричного устаткування та під час виконання ремонтно-монтажних робіт. Зазначено про вимоги до опалення, вентиляції та кондиціювання повітря, водопостачання та каналізації, захисту від шкідливих і небезпечних факторів

Звернуто увагу учасників семінару на основні вимоги Закону України «Про охорону праці». Наголошено на вимогах Правил безпеки систем газопостачання. Роз'яснено Порядок розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві. Звернуто увагу на порядок повідомлення про настання нещасного випадку та вимоги стосовно спеціального розслідування нещасного випадку.



До списку новинВпередНазад