Новини

У рамках підготовки до Всесвітнього дня охорони праці, що проходитиме за ініціативи Держгірпромнагляду України під гаслом «Безпека праці та здоров'я під час використання хімічних речовин на виробництві», в теруправлінні відбулося чергове засідання оргкомітету. Темою обговорення стали конкретні заходи, запропоновані різними структурними підрозділами та державними установами області по відзначенню згаданої дати.

Було затверджено низку заходів, спрямованих на привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб'єктів господарювання до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням.

Для практичного втілення запланованого на підприємствах буде оформлено відповідні куточки та стенди; у навчальних закладах пройдуть відкриті уроки з охорони праці за участі фахівців теруправління Держгірпромнагляду та конкурс малюнка «Охорона праці очима дітей»; в теле- та радіоефірі області транслюватимуться тематичні виступи, бесіди, зустрічі, наради та інші заходи. Також бесіди про умови безпечної праці пройдуть у трудових колективах, на промислових та сільськогосподарських підприємствах.

Заходи проходитимуть за участі теруправління Держгірпром нагляду, Фонду соціального страхування, ДП «Кіровоградський експертно-технічний центр», структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств в області, федерації профспілок області тощо.

Хід відзначення в області Всесвітнього дня охорони праці широко висвітлюватиметься у ЗМІ.




До списку новинВпередНазад