Новини
Фахівцями відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Хмельницькій області, за участі Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань для працівників Городоцької загальноосвітньої школи I-III ступенів №2 (м. Городок) проведено семінар з питань додержання вимог законодавчих та нормативно правових актів з питань охорони праці.

Під час заходу обговорено додержання вимог нормативно-правових актів з охорони праці, а саме виконання вимог Правил безпеки систем газопостачання. Роз'яснено Порядок проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві.

Наголошено, що безпека працівників і учнів навчального закладу залежить від дотримання працівниками, які експлуатують газове обладнання, технології виконання робіт та інших нормативних документів з питань охорони праці.

Акцентовано на забезпечені відображення питань охорони праці при виконанні робіт підвищеної небезпеки в посадових інструкціях, інструкціях з охорони праці, а також проведенні щорічного навчання з питань охорони праці та безпечного ведення робіт з підвищеною небезпекою для посадових осіб та працівників закладу.



До списку новинВпередНазад