Новини
Учора, 28 січня, начальник Управління Держпраці у Чернівецькій області Іван Луцак взяв участь у засіданні обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій, соціальних виплат та орендної плати за земельні і майнові паї.
Учасники засідання розглядали питання щодо стану погашення заборгованості із виплати заробітної плати в області.
Під час засідання було констатовано, що станом на початок січня 2016 року загальна сума боргу із виплати заробітної плати становила 1101,2 тис. грн, у тому числі: на економічно активних підприємствах — 1059,0 тис. грн. та на підприємствах, де проводиться процедура банкрутства — 42,2 тис. грн.
Заборгованість з оплати праці працівників бюджетних установ, які фінансуються з місцевих бюджетів, відсутня.
Мовилося. що в області постійно вживаються заходи організаційно-правового характеру, спрямовані на погашення боргів з виплати зарплатні. Так, впродовж січня цього року ліквідовано борги на приватному акціонерному товаристві «Авіакомпанія Буковина» — на суму 172,2 тис. грн.

За оперативними даними, станом на 27січня 2016 року загальна сума боргу із виплати заробітної плати становить 929 тис. грн. (на 172,2 тис. грн, або на 15,6% менше, ніж станом на перше січня 2016 року).




До списку новинВпередНазад