Новини
Школярів, вихованців художніх гуртків та студії Чернівецької області запрошують активніше брати участь у конкурсі малюнку «Охорона праці очима дітей».
Мета заходу — привернути увагу суспільства, у тому числі й молоді, до проблем безпеки праці, формувати відповідальне ставлення до збереження життя і здоров`я людей на робочих місцях, популяризувати заходи, спрямовані на запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням.
Конкурс стартував наприкінці грудня 2015 року, регіональний відбірковий етап триватиме до березня 2016 року.
Художні твори учасників оцінюватиме компетентне журі.
Художні твори переможців, які посядуть 1 місце, будуть надіслані для участі у фіналі до редакції журналу «Охорона праці», що є основним організатором конкурсу.
Відповідно до умов конкурсу, учасниками можуть бути учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів трьох вікових груп:
перша група — автори робіт віком від 6 до 10 років;
друга група — автори робіт віком від 11 до 14 років;
третя група — автори робіт віком від 15 до 18 років.
Конкурсні роботи мають бути виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.

Переможців творчого змагання чекають подарунки. Підсумки конкурсу будуть підведені у квітні у рамках відзначення Дня охорони праці.




До списку новинВпередНазад