Новини
Фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області на базі ПрАТ «Райагропроменерго» організовано проведення семінару стосовно вимог безпеки під час виконання газополум'яних робіт та безпечної експлуатації електрозварювального обладнання, металообробних верстатів та електроінструменту.

До участі у заході запрошені особи відповідальні за безпечне виконання газополум'яних робіт, безпечну експлуатацію зварювального обладнання, безпечну експлуатацію металообробних верстатів та безпечну експлуатацію транспортних засобів, працівники підприємства та водії транспортних засобів.

У ході заходу розглянуто вимоги безпеки під час виконання газополум'яних робіт. Особливу увагу звернуто на використання опосвідчених балонів, проведення гідравлічних випробувань рукавів та випробувань пальників і редукторів на газонепроникність.

Детально роз'яснено вимоги безпеки під час експлуатації зварювального обладнання, безпечної експлуатації металообробних верстатів та електроінструменту. Наголошено на експлуатації тільки справного обладнання та металообробних верстатів. Обов'язковому навчанні працівників, які проводять електрозварювальні роботи та експлуатують металообробні верстати і електроінструменти. Звернуто на дотримані вимог безпеки під час експлуатації транспортних засобів та внутрішньо-цехового транспорту.

Наголошено на здійснені постійного контролю зі сторони адміністрації підприємства за дотриманням працівниками, які експлуатують об'єкти підвищеної небезпеки і виконують роботи з підвищеною небезпекою та інженерно-технічними працівниками вимог регламентів на виконання робіт та інших нормативних документів з питань охорони праці, які впроваджені і діють на підприємстві. Приведенні у відповідність нормативним актам з питань охорони праці документи, що стосуються безпечного виконання робіт.



До списку новинВпередНазад