Новини
В Хмельницькій області впродовж 2015 року на виробництві травмовано 100 осіб, 16 працівників — смертельно.

Зниження смертельного травматизму спостерігається в енергетиці, пошті та зв'язку, лісовому господарстві, харчовій промисловості та переробці сільськогосподарських продуктів.

Ріст смертельного травматизму спостерігається в сільському господарстві будівництві та промисловості будівельних матеріалів, соціально-культурній сфері, торгівлі, гірничорудній та не рудній промисловості, целюлозно-паперовій промисловості, машинобудуванні.

Відповідно до аналізу смертельного травматизму, у минулому році, нещасні випадки сталися внаслідок психофізіологічних причин 4 (30%), технічних причин 2 (10%) та з організаційних 10 (60 %).

Види подій, що призвели до нещасних випадків зі смертельними наслідками, пов'язані із виробництвом: падіння устаткування (травмовано 2 особи), падіння з висоти (4 особи), ДТП (5 осіб), наїзд транспортних засобів (1 особа), травма заподіяна іншою особою (1 особа), дія предметів, що розлітаються (2 особи), ушкодження внаслідок контакту з комахами (1 особа).

Довідково:
У Хмельницькій області 27 637 піднаглядових суб'єктів господарювання, 98 510 виробничих об'єктів та 319 зареєстрованих об'єктів підвищеної небезпеки.

Чисельність працівників на підприємствах піднаглядних суб'єктів господарювання — 378 505.



До списку новинВпередНазад