Новини
В Україні очікується погіршення погодних умов. У зв'язку з цим Головне управління Держпраці в Одеській області звертається до керівників підприємств Одеського регіону:
«Головне управління Держпраці в Одеській області, доводить до Вашого відома, що з 17 січня 2016 року на території України очікується погіршення стану погодних умов: місцями сильні опади, ожеледь, налипання мокрого снігу. У зв'язку з цим звертаємо Вашу увагу на прийнятті відповідних заходів щодо утеплення місць роботи працівників підприємства, за необхідністю обмеження або повного припинення робіт підйомних механізмів на підприємстві. Рекомендуємо попередити своїх працівників про можливість обриву ліній електропередач, пошкодження незакріплених конструкцій, обладнання та дерев.
Також звертаємо увагу на загострення ситуації в Україні щодо захворювань на грип та ГРВІ. Станом на 10 січня офіційно зареєстровано 26 летальних випадків.
У зв'язку з цим просимо забезпечити недопущення випадків аварій, травмування, обмороження, випуску на лінію транспорту без необхідності. У разі резонансних подій просимо повідомляти негайно, не пізніше однієї години з часу виникнення, за телефоном: (0482) 63-84-06 — чергового головного управління Держпраці в Одеській області та надати детальну інформацію на паперовому носії.

Прес-служба Головного управління



До списку новинВпередНазад