Новини
Нещасний випадок у ТОВ «Універсам» на вулиці Героїв Майдану обласного центру, у якому тяжко травмувався слюсар-електрик з ремонту електроустаткування цього підприємства, мав місце другого вересня 2015 року.
Працівник здійснював закріплення полотна рекламного банеру до каркасу. Для цього він встановив драбину. Нестійке встановлення драбини та відсутність додаткових засобів для запобігання падінню, стали причиною того, що драбина зрушилася з місця. Внаслідок цього працівник втратив рівновагу, впав, вдарившись головою до бетонного пандуса. При падінні потерпілий отримав тяжку черепно-мозкову травму.
Постраждалого було оперативно госпіталізовано до обласного медичного закладу. Від отриманих тяжких травм чоловік 1959 року народження 12 січня цього року помер.
У попередньому висновку комісії, створеної підприємством, зазначено, що причиною настання нещасного випадку стало порушення працівником вимог відповідної інструкції з охорони праці, в якій виписані правила робіт із застосуванням переносних драбин.

Управлінням Держпраці у Чернівецькій області створено комісію зі спеціального розслідування даного нещасного випадку, що призвів до смерті потерпілого.




До списку новинВпередНазад