Новини
Головний державний інспектор Управління Держпраці у Хмельницькій області, Сергій Мельничук взяв участь у спільному засіданні тимчасової комісії з питань ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення, що діють при Теофіпольській районній державній адміністрації.

На засіданні детально проаналізовано стан виплати окремими суб'єктами господарювання заробітної плати в розмірі, меншому від визначеного законодавством мінімального. З даного питання заслухано керівників Фермерського господарства «Тріумф» (с.Гальчинці) та ТОВ ВКП «Авантаж» (смт.Теофіполь), у яких спостерігається найнижчий рівень заробітної плати працівників галузі сільського господарства району. Основний акцент зроблено на тому, що головним показником соціально-економічного розвитку району є рівень життя населення, тому необхідність дотримання норм законодавства з питань праці, своєчасності нарахування та легалізації виплати заробітної плати і надалі залишається пріоритетним завданням роботодавців та органів виконавчої влади району.

За результатами спільного засідання розроблені відповідні рекомендації та пропозиції, які спрямовані на забезпечення підвищення рівня заробітної плати.



До списку новинВпередНазад