Новини
П'ятий рік поспіль успішно проводиться Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку. Його мета — привернути увагу суспільства, у тому числі і молоді до проблем у сфері охорони праці, а також популяризувати превентивні заходи, спрямовані на запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням.

Редакція журналу «Охорона праці» взяла на себе зобов'язання проведення конкурсу у 2016 р.

Він проходитиме у два етапи: перший (відбірковий) відбудеться на регіональному рівні в січні-лютому поточного року, другий (фінальний) — у квітні 2016 року. Саме тоді й будуть визначені переможці у трьох вікових групах учасників по Україні.



Учасниками конкурсу є — учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів, дитячих будинків та студенти професійно-технічних навчальних закладів тощо трьох вікових груп: перша група — автори робіт віком від 6 до 10 років; друга група — автори робіт віком від 11 до 14 років; третя група — автори робіт віком від 15 до 18 років.

На Хмельниччині конкурс триватиме з 1 січня по 1 березня включно. Оцінювання художніх робіт дітей трьох вікових груп (від 6 до 10 років; від 11 до 14 років; від 15 до 18 років) проводитиметься обласним журі 3 березня.

Художні твори учасників конкурсу надсилати до 1 березня 2016 року на адресу Управління Держпраці у Хмельницькій області (29000 м. Хмельницький, вул. Кам'янецька, 74).

Пропонуємо усім бажаючим взяти участь у конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

Положення про Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» polozhennja-pro-konkurs.pdf [244.65 Kb] (Завантажень: 5)



До списку новинВпередНазад