Новини
Фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області, за участю Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань для працівників відділення зв'язку (смт. Нова Ушиця) роз'яснено вимоги законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці.

Під час семінару проаналізовано стан виробничого травматизму, роз'яснено основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок. Звернуто увагу на основні вимоги охорони праці та промислової безпеки під час виконання робіт підвищеної небезпеки.

Наголошено на розроблені та впроваджені заходів щодо профілактики виробничого травматизму. Посилені контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною на підприємстві. Забезпечені дотримання посадовими особами та працівниками вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці. Чіткому визначені функцій, обов'язків, відповідальності інженерно-технічних працівників та обслуговуючого персоналу щодо експлуатації, ремонту, обслуговування електрообладнання з відображенням в посадових інструкціях, інструкціях з охорони праці.

Також на необхідності посилення контролю за організацією та проведенням медичних оглядів працівників певних категорій. В повному обсязі забезпечені виконання опосвідчення стану безпеки електроустановок підприємства, профілактичних вимірювань та випробувань. Проведені щорічного навчання з питань охорони праці та безпечного ведення робіт з підвищеною небезпекою для посадових осіб та працівників підприємства. Видачі відповідно до норм спецодягу, засобів індивідуального захисту, мийних та знешкоджуючих засобів для працівників.



До списку новинВпередНазад