Новини
Фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області проведено інформаційно-консультативний семінар для керівників структурних підрозділів та інженерно-технічних працівників ТОВ «Чорноострівське хлібоприймальне підприємство».

Під час заходу роз'яснено основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок. Дано аналіз травматизму в галузі харчової та переробної промисловості Хмельницької області. Звернуто увагу на основні вимоги охорони праці та промислової безпеки під час виконання робіт із зберігання та переробки зерна.

Наголошено на розроблені та впроваджені заходів щодо профілактики виробничого травматизму. Посилені контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною на підприємстві. Забезпечені дотримання посадовими особами та працівниками вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці. Чіткому визначені функцій, обов'язків, відповідальності інженерно-технічних працівників та обслуговуючого персоналу щодо експлуатації, ремонту, обслуговування технологічного устаткування та обладнання з відображенням в посадових інструкціях, інструкціях з охорони праці.

Також необхідності посилення контролю за організацією та проведенням медичних оглядів працівників певних категорій. В повному обсязі забезпечені виконання опосвідчення стану безпеки електроустановок підприємства, профілактичних вимірювань та випробувань. Забезпечені дотримання вимог безпеки під час виконання робіт в електроустановках. Проведені щорічного навчання з питань охорони праці та безпечного ведення робіт з підвищеною небезпекою для посадових осіб та працівників підприємства. Видачі відповідно до норм спецодягу, засобів індивідуального захисту, мийних та знешкоджуючих засобів для працівників. Посилені контролю за організацією та проведенням медичних оглядів працівників певних категорій.



До списку новинВпередНазад