Новини
Фахівцями відділу нагляду на виробництві і об'єктах підвищеної небезпеки та відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв'язку управління Держпраці у Хмельницькій області для найманих працівників (водіїв, слюсарів, зварювальників) ФОП Криворчук проведено семінар.

У ході семінару розглянуто вимоги безпеки під час проведення газополум'яних робіт та експлуатації газовикористовувального обладнання. Звернуто увагу на безпечну експлуатацію автомобільного транспорту, вантажопідіймальних споруд та електроінструменту. Обговорено безпечні методи роботи, вдосконалення системи управління охороною праці на підприємстві. Вказано на характерні порушення нормативно-правових актів з охорони праці на підприємствах галузі.

Наголошено на проведенні постійного контролю зі сторони адміністрації підприємства за дотриманням працівниками нормативно-правових актів з питань охорони праці та промислової безпеки. Приведенні у відповідність нормативним актам з питань охорони праці документи, що стосуються безпечного проведення газополум'яних робіт та експлуатації транспортних засобів, які працюють на газу.

Також учасникам заходу надано методичну допомогу щодо експлуатації об'єктів підвищеної небезпеки та виконання робіт з підвищеною небезпекою.



До списку новинВпередНазад