Новини
Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів, Олександр Марчук взяв участь у спільному засіданні тимчасової комісії з питань ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення, що діють при Ярмолинецькій районній державній адміністрації.

На засіданні детально проаналізовано стан ліквідації підприємствами, установами та організаціями заборгованості з виплати заробітної плати та зі сплати платежів до бюджету. Окремо звернуто увагу на ліквідацію заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, адміністрування якого здійснюється районним управлінням Пенсійного Фонду. Розглянуто також питання щодо виплати окремими суб'єктами господарювання заробітної плати в розмірі, меншому від визначеного законодавством мінімального.

В ході засідання розглянуті вимоги та стан виконання протокольного доручення голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 24 листопада 2015 року щодо організації взаємодії окремих служб для посилення роботи з питань легалізації зайнятості населення та заробітної плати. За результатами спільного засідання розроблені відповідні рекомендації та пропозиції.



До списку новинВпередНазад