Новини

Під час засідання членам Громадської ради була доведена інформація про стан виробничого травматизму на підприємствах, установах і організаціях Чернігівської області. На прикладі типових порушень учасники обговорили вимоги нормативно-правових актів з охорони праці під час експлуатації та утримання у безпечному технічному стані верстатного металообробного обладнання, інструментів, пристроїв, внутрішньозаводського та внутрішньоцехового транспорту на підприємствах.

Голова Громадської ради представив до уваги присутніх пропозиції щодо внесення доповнень до Положення про Громадську раду фахівців служб охорони праці підприємств машинобудівної та металургійної галузі області, а також зразок фірмового бланку ради.

За результатами засідання членами Громадської ради було ухвалено рішення стосовно посилення контролю за недопущенням порушень вимог нормативно-правових актів з охорони праці у зазначених галузях виробництва, затверджені зміни й доповнення до Положення про Громадську раду, схвалено представлений зразок фірмового бланку.




До списку новинВпередНазад