Новини

Під час наради учасникам була доведена інформація про роботу Управління за IV квартал 2015 року та стан виробничого травматизму на підприємствах, установах і організаціях Чернігівської області. Висвітлена діяльність Управління стосовно нагляду за додержанням законодавства про працю у частині заборгованості по виплаті заробітної плати, проведення атестації робочих місць за умовами праці. Окреслені цілі та завдання роботи на 2016 рік, у тому числі щодо подальшого вдосконалення наглядової діяльності.

Керівники структурних підрозділів Управління відзвітували про проведену роботу, акцентуючи увагу на основних порушеннях і недоліках, виявлених під час наглядової діяльності.

У ході другої частини заходу проведено технічне навчання посадових осіб Управління, під час якого розглядались наступні питання: основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок; основні вимоги нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки щодо зберігання та використання хімічно-небезпечних речовин та паливно-мастильних матеріалів; основи антикорупційного законодавства, у тому числі, механізми попередження випадків можливого виникнення конфлікту інтересів та шляхи його врегулювання; дотримання вимог безпеки під час утримання тварин в сільгосппідприємствах; вимоги до безпечного проведення вантажно-розвантажувальних робіт; зміни в законодавстві України про адміністративні правопорушення та вимоги до порядку складання процесуальних документів.

Наприкінці учасники мали змогу поставити керівництву Управління найбільш актуальні для себе питання у тій чи іншій галузі, обговорити нагальні проблеми у сфері охорони праці, промислової безпеки, законодавства про працю та обмінятися практичним досвідом із колегами.




До списку новинВпередНазад