Новини

Встановлені обставини нещасного випадку, а саме: 23 листопада 2015 року о 18.30 начальник охорони дільниці, 1955-го р. н., заступив на пост № 2 в якості охоронника згідно з графіком чергування. Близько третьої години ночі один з охоронників побачив, що з прохідної № 2 іде густий дим. Витягнувши начальника охорони дільниці із задимленого приміщення прохідної, охоронник зафіксував відсутність пульсу, викликав швидку допомогу, яка по приїзду констатувала смерть працівника.

За попередніми результатами спеціального розслідування комісія дійшла висновку, що основною причиною зазначеного нещасного випадку могло стати користування саморобним електронагрівальним приладом.

Розслідування зазначеного нещасного випадку триває.

Управління Держпраці у Чернігівській області вкотре наголошує: неухильне дотримання вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці і промислової безпеки, своєчасне проведення навчання та перевірки знань працівників з питань охорони праці, вжиття заходів щодо попередження порушень трудової і виробничої дисципліни, увага керівництва до належного функціонування системи управління охороною праці та організації відповідних умов праці є надійною запорукою зниження рівня промислового травматизму, запобігання нещасних випадків на виробництві, збереження людського життя.




До списку новинВпередНазад