Новини
Фахівцями відділу нагляду на виробництві і на об'єктах підвищеної небезпеки, відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів та відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Хмельницькій області на базі Полонського підприємства теплових мереж проведено семінар з питань додержання законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, гігієни праці та законодавства про працю.

Під час заходу особливу увагу приділено дотриманню вимог безпеки під час виконання газонебезпечних робіт та безпечній експлуатації систем газопостачання. Стану охорони праці та аналізу травматизму на підконтрольних об'єктах теплопостачальних підприємств області та України. Дотриманню нормативно-правових актів стосовно безпечної експлуатації електроустановок споживачів та електроустановок у вибухонебезпечних зонах. Порушено питання гігієни праці та дотримання її вимог у процесі виробництва. Виконання вимог безпеки під час газонебезпечних робіт, а саме у замкнутому просторі та ті при виконанні яких є чи може відбутися раптовий викид небезпечних газів.

Також роз'яснено основні вимоги законодавства про працю та загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Зроблено акцент на посиленні контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною на виробничих об'єктах теплопостачального господарства. Неухильному дотриманні посадовими особами та працівниками вимог інструкцій з охорони праці під час організації та виконанні робіт підвищеної небезпеки. Підвищенні ефективності роботи служби охорони праці.



До списку новинВпередНазад