Новини
Адміністрація Ленінського району м. Миколаїв стала місцем проведення семінару з питань охорони та умов праці з керівниками та фахівцями охорони праці підприємств міста. Серед запрошених були представники територіального управління Держгірпромнагляду України, обласної, міської виконавчих дирекцій ФССНБ та ПЗ, обласної ради профспілок, посадові особи управлінь освіти та охорони здоров'я. Семінар було присвячено Дню охорони праці, який відзначатиметься в Україні наприкінці квітня.
Із доповіддю про запобігання професійним захворюванням та профілактиці виробничого травматизму на підприємствах Миколаївської області виступив Начальник відділу організації державного нагляду, управління охороною праці та розслідування нещасних випадків Андрій Звонов. У своєму виступі він проінформував присутніх про стан справ з охорони праці у Миколаївській області, навів статистику нещасних випадків. Та акцентував увагу на необхідності підвищення якості проведення заходів з охорони праці, суворій відповідальності керівників підприємств за виконанням нормативних актів з промислової безпеки.
Стурбованими та важливими були й виступи інших доповідачів — С. Кулинича, С. Садовського, С. Шабардіна, С. Бліновой, І. Решетніковой. Директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради С. Бондаренко висловив сподівання, що участь та досвід у роботі семінару стане предметом співпраці між контролюючими організаціями та органами місцевого самоврядування с питань профілактики виробничого травматизму.

Автор: Прес-центр Держгірпромнагляду у Миколаївській області



До списку новинВпередНазад