Новини
Фахівцями відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Хмельницькій області на базі Кугаєвецької загальноосвітньої школи I-III ступенів (с. Кугаївці, Чемеровецького району) проведено інформаційний семінар з питань дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці під час навчально-виховного процесу.

Під час семінару проаналізовано стан виробничого травматизму в Україні, Хмельницькій області та Чемеровецькому районі. Зроблено акцент на випадках травмування в закладах освіти.

Звернуто увагу на дотримання вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці в галузі. Акцентовано на обов'язковому проведенню навчання з питань охорони праці для працівників, які виконують роботи підвищеної небезпеки.



Наголошено, що безпека працівників і учнів навчального закладу залежить від дотримання працівниками, які експлуатують газове обладнання, технології виконання робіт та інших нормативних документів з питань охорони праці.

За результатами зустрічі прийнято рішення керівництву посилити контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною в школі. Забезпечити дотримання посадовими особами та працівниками вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці.



До списку новинВпередНазад