Новини
Дотримання вимог законодавчих актів з охорони праці, якість проведення інструктажів, проходження навчання та перевірки знань з питань охорони праці, безпечних методів роботи на виробництві, періодичність проведення медичних оглядів працюючих працівників — ці та інші питання обговорено на зборах трудового колективу ПП «Надія-Є».
Участь у зборах взяли колектив підприємства, очолюваний директором Анатолієм Соболевим. Від Управління Держпраці у зборах взяли участь начальник відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Микола Остапович, завідувач сектору нагляду у машинобудуванні та енергетиці Ігор Левко, старший інспектор з питань гігієни праці Роман Димнич.
Фахівці Управління Держпраці у ході роботи наголосили працівникам підприємства на необхідності дотримання вимог законодавчих актів з охорони праці. Зокрема, завідувач сектору нагляду у машинобудуванні та енергетиці Ігор Левко наголосив на необхідності дотримання вимог Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів під час роботи в електроустановках, роботи з ручним електроінструментом та пристроями, забезпеченні та експлуатації електрозахисних засобів, термінів проведення вимірів та випробування електрообладнання.

Увагу учасників зборів також було зосереджено на необхідності дотримання вимог виробничої санітарії, проходження медичних оглядів.




До списку новинВпередНазад