Новини
Управлінням Держпраці у Хмельницькій області для водіїв, слюсарів, зварювальників та інших працівників підрозділів автотранспортної та монтажної служби ПАТ «Шепетівкагаз» проведено семінар щодо безпечної експлуатації автомобільного транспорту та електроінструменту.

У ході семінару звернуто увагу на нову редакцію Правил безпеки систем газопостачання. Розглянуто питання щодо вимог охорони праці під час виконання зварювальних та вогневих робіт та безпечної експлуатації газовикористовувального обладнання. Роз'яснено вимоги безпеки під час проведення електротехнічних вимірів електрозварювального обладнання та проведення випробувань газогенераторів, рукавів, манометрів, пальників та редукторів.

Наголошено на щозмінному передрейсовому та післярейсовому медичних оглядах водіїв транспортних засобів підприємства. Зазначено, що щозмінний передрейсовий медичний огляд проводиться для водіїв транспортних засобів підприємств, установ та організацій до їх виїзду на зміну. У разі виявлення ознак хвороби протягом зміни водії підлягають післярейсовому медичному огляду. Результати медичних оглядів фіксується в Журналі, після чого в шляховому листі ставиться штамп з висновком про придатність до керування транспортом.

На завершення семінару спеціалістами управління рекомендовано ПАТ «Шепетівкагаз» приділити максимум уваги питанням промислової безпеки під час експлуатації об'єктів підвищеної небезпеки, автомобільного транспорту, вантажопідіймальних споруд та електроінструменту з метою запобігання травмування працівників. Проводити постійний контроль зі сторони адміністрації підприємства за дотриманням працівниками нормативно-правових документів з питань охорони праці.



До списку новинВпередНазад