Новини
Головними державними інспекторами відділу нагляду в АПК та СКС та сектору експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Хмельницькій області проведено нараду для працівників Кремінянського дошкільного навчального закладу «Сонечко» (Городоцький р-н.).

Під час наради звернуто увагу на дотримання вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці. Наголошено на обов'язковому проведенні навчання з питань охорони праці для працівників, які виконують роботи підвищеної небезпеки. Роз'яснено основні вимоги Правил безпеки систем газопостачання. Обговорено процедуру проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві.

Звернуто увагу на гарантії працівників стосовно прав на охорону праці, а також на додержання вимог законодавчих та нормативно-правових актів щодо загальної безпечності нехарчової продукції.

За результатами семінару прийнято рішення керівництву навчального закладу забезпечити дотримання посадовими особами та працівниками Кремінянського ДНЗ «Сонечко» вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці. Забезпечити відображення питань охорони праці під час виконання робіт підвищеної небезпеки в посадових інструкціях, інструкціях з охорони праці. Організовувати щорічні навчання з питань охорони праці та безпечного ведення робіт з підвищеною небезпекою для посадових осіб та працівників. Відповідно до норм забезпечити видачу спецодягу, засобів індивідуального захисту, мийних та знешкоджуючих засобів для працівників.



До списку новинВпередНазад