Новини
Фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області на базі Берездівського навчально-виховного комплексу (Славутський район) проведено семінар з питань додержання законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та законодавства про працю.

У ході заходу проаналізовано травматизм в Україні, Хмельницькій області та Славутському районі. Роз'яснено порядок проведення атестації робочих місць за умовами праці. Наголошено на якості проведення атестації робочих місць за умовами праці та віднесенням їх до категорії з шкідливими умовами праці. Розглянуто питання щодо передбачення відповідальності за несвоєчасність проведення атестації або порушення порядку її проведення.

Розглянуто вимоги безпеки під час виконання газополум'яних та газонебезпечних робіт, безпечної експлуатації посудин що працюють під тиском, а також роз'яснено вимоги безпечної експлуатації систем газопостачання.

Надано рекомендації працівникам, як правильно вести себе при виникненні нештатних та аварійних ситуацій при експлуатації об'єктів підвищеної небезпеки та виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Наголошено на дотриманні підприємством законодавства про оплату праці, рівня оплати праці та своєчасності її виплати. Звернуто увагу на порядок проведення індексації заробітної плати працівників. Акцентовано на відповідальності за порушення строків виплати заробітної плати.



До списку новинВпередНазад