Новини

У заході взяла участь заступник начальника Управління Держпраці у Чернігівській області Ірина Хоменко, яка у своїй доповіді ознайомила присутніх з роботою Управління щодо реалізації державної політики у сфері нагляду та контролю за дотриманням норм трудового законодавства та інших нормативно-правових актів у контексті сприяння захисту прав працюючого населення.

Під час засідання учасниками обговорювалися питання забезпечення трудових прав працівників у сучасних умовах; розглядалися дієві механізми формування трудових відносин в Україні; проблеми порушення прав і гарантій діяльності профспілкових організацій. До уваги учасників заходу була представлена інформація про стан дотримання соціально-економічних прав людини, у тому числі прав людини у частині доступу до зайнятості в Україні. Окрема увага у ході засідання приділялася проблемам реалізації права на безоплатну вторинну допомогу у цивільних, адміністративних і кримінальних справах.

У заключній частині засідання «круглого столу» учасники мали змогу поставити один одному найактуальніші питання, обмінятися інформацією, діловими контактами, досвідом роботи у зазначеній галузі.




До списку новинВпередНазад