Новини

Дотримання вимог нормативно — правових актів з охорони праці під час виконання газонебезпечних робіт на об'єктах металургійного та коксохімічного виробництвах ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» обговорили під час семінару-наради, проведеного на підприємстві за участі фахівців Криворізького гірничопромислового управління ГУ Держпраці у Дніпропетровській області та провідних спеціалістів газорятувальної служби та служби охорони праці.

Сьогодні підприємство в повному обсязі забезпечене газозахисними апаратами, сучасними газоаналізаторами, наявні плакати та застережні знаки безпеки, тощо. Разом з тим учасники наради обговорили особливості обслуговування газопроводів та газового обладнання доменного господарства, прокатного, сталеплавильного та коксохімічного виробництва.

Підіймались питання навчання, проведення інструктажів та оформлення наряд-допусків працівників на виконання газонебезпечних робіт. Особливо акцентовано увагу на контролі за підрядними організаціями, які залучаються до виконання таких робіт.

З метою попередження нещасних випадків під час робіт у газонебезпечному середовищі фахівці управління Держпраці рекомендували забезпечити постійний контроль за додержанням вимог безпечного виконання газонебезпечних робіт.




До списку новинВпередНазад