Новини
Фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області проведено семінар для працівників Славутського міського управління праці та соціального захисту населення щодо дотримання вимог трудового законодавства та загальнообов'язкового соціального страхування.

Під час заходу роз'яснено вимоги трудового законодавства та загальнообов'язкового соціального страхування. Розглянуто питання стосовно дотримання установою законодавства про оплату праці, рівень оплати та своєчасної її виплати. Звернуто увагу на проведення індексації заробітної плати. Окремо наголошено на відповідальності за порушення строків виплати заробітної плати.

Також говорили про дотриманням роботодавцями вимог законодавства про пільги і компенсації працівникам, зайнятих на роботах із шкідливими умовами праці. Правильності застосування Списків виробництв, робіт, цехів, професій і посад, зайнятість працівників в яких дає право на щорічні додаткові відпустки за роботу із шкідливими і важкими умовами праці та за особливий характер праці. Наголошено на якості проведення атестації робочих місць за умовами праці та віднесенням їх до категорії з шкідливими умовами праці. Розглянуто питання щодо передбачення відповідальності за несвоєчасність проведення атестації або порушення порядку її проведення.



До списку новинВпередНазад