Новини
Фахівцями відділу нагляду в АПК та СКС та сектору експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Хмельницькій області на базі товариства з обмеженою відповідальністю «Рокор» (м. Кам'янець-Подільський) проведено семінар з питань додержання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці.

У ході семінару проаналізовано стан виробничого травматизму в Хмельницькій області. Роз'яснено вимоги щодо безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки. Вказано на дії працівників та посадових осіб в разі настання нещасного випадку на виробництві. Розглянуто правила внутрішнього трудового розпорядку.

Також роз'яснено порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та порядок видачі дозволів на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

За результатами зустрічі вирішено розробляти та впроваджувати заходи щодо профілактики виробничого травматизму. Посилити контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною в ТОВ «Рокор». Забезпечити дотримання посадовими особами та працівниками підприємства вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та у сфері адміністративних послуг щодо отримання документів дозвільного характеру. Проводити щорічні навчання з питань охорони праці та безпечного ведення робіт з підвищеною небезпекою для посадових осіб та працівників підприємства.



До списку новинВпередНазад