Новини
На нараді Управління Держпраці у Хмельницькій області під головуванням начальника Управління Олексія Глушакова підбито підсумки роботи за шість місяців діяльності, окреслено основні пріоритетні напрями у сфері охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці, контролю за додержанням законодавства про працю тощо.



Під час наради Олексієм Олександровичем, ще раз наголошено на основних пріоритетних напрямах та завданнях, які покладаються на Управління Держпраці та окремо на кожного інспектора і спеціаліста. Зазначено, що сьогодні першочерговим завданням залишається — постійна організація превентивних заходів із запобігання аваріям та випадкам травмування на виробництві, надання консультацій з вирішення проблемних питань у сфері охорони праці та трудового права (призначення, нарахування та виплати допомоги, компенсацій, надання соціальних послуг та інших видів матеріального забезпечення з метою дотримання прав і гарантій застрахованих осіб).



Під час засідання керівниками структурних підрозділів поінформовано про діяльність кожного інспектора, спеціаліста, дано оцінку їхньої роботи.



Учасникам наради запропоновано ряд заходів, спрямованих в першу чергу на підвищення ефективності державного нагляду, контролю та персональну відповідальність за свої дії, прийняті рішення як державного службовця, так і посадової особи, на яку державою покладено функції нагляду за дотриманням трудового законодавства, нормативно-правових актів з охорони праці. Зроблено акцент на співпраці з органами місцевої виконавчої влади, соціальними партнерами, посиленням відповідальності роботодавців за безпечні умови праці на підприємствах області.



Також працівникам Управління звернуто увагу на дотримання вимог законодавства під час здійснення інспекційної діяльності, розгляду звернень та прийому громадян.



До списку новинВпередНазад