Новини
Дотримання вимог законодавчих актів про охорону праці обговорено днями на робочій нараді з трудовим колективом підприємства «Буковина-Авто».
Нарада відбулася за участю керівників відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері, головних державних інспекторів сектору нагляду в машинобудуванні та енергетиці, сектору нагляду на виробництві і на об'єктах підвищеної небезпеки, а також фахівців відділу з питань гігієни праці.
Під час наради працівникам підприємства було вказано на потребу неухильного дотримання вимог законодавства з охорони праці, керівникам ТДВ «Буковина-Авто» — на необхідність проведення інструктажів та контролю за проходженням навчання з питань охорони праці працівниками.
Головний державний інспектор сектору нагляду у машинобудуванні та енергетиці націлив увагу присутніх на дотриманні вимог правил безпечної експлуатації електроустановок, забезпечення та експлуатацію електрозахисних засобів, термінів проведення вимірів та випробування електрообладнання.
Головний державний інспектор нагляду на виробництві та на об'єктах підвищеної небезпеки акцентував увагу на дотриманні правил безпеки та експлуатації систем газопостачання.
У свою чергу старший інспектор відділу з питань гігєни праці зосередив увагу на питаннях дотримання виробничої санітарії на підприємстві, порядку проведення медичних оглядів працівників, вказавши керівникам організації на необхідність забезпечення працюючих спецодягом та миючими засобами.

Під час наради фахівці Управління Держпраці у Чернівецькій області відповіди на численні запитання працівників підприємства «Буковина — Авто».




До списку новинВпередНазад