Новини
Фахівцями відділу нагляду в АПК та СКС, за участі Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань на базі Новоушицького коледжу проведено семінар з питань додержання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки під час навчально-виховного процесу в 2015/16 навчальному році.



Під час семінару проаналізовано стан виробничого травматизму в Україні, Хмельницькій області та Новоушицькому районі в закладах освіти. Звернуто увагу на дотримання вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці. Наголошено на обов'язковому проведенню навчання з питань охорони праці для працівників, які виконують роботи підвищеної небезпеки. Роз'яснено основні вимоги Правил безпеки систем газопостачання. Обговорено процедуру проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві.



За результатами наради прийнято рішення керівництву посилити контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною на підприємстві. Забезпечити дотримання посадовими особами та працівниками вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці. Посилити контроль за організацією та проведенням медичних оглядів працівників певних категорій. В повному обсязі забезпечити виконання опосвідчення стану безпеки електроустановок.




До списку новинВпередНазад