Новини

З 07 по 11 грудня 2015 року Криворізьке гірничопромислове управління проводитиме Тиждень права в рамках Всеукраїнської акції відповідно до Указу Президента України від 08.12.08 року №1149 «Про Всеукраїнський тиждень права» в тиждень, що включає 10 грудня — День прав людини.

Відповідно до затвердженого наказом начальника управління Плану заходів з проведення Всеукраїнського тижня права проводитиметься низка заходів інформаційного характеру з питань реалізації і захисту прав людини, спрямованих на підвищення рівня правової культури, поширення знань про права та свободи людини і громадянина, набуття навичок та вмінь їх практичного застосування. Провідною темою усіх заходів Криворізького теруправління, стане підвищення рівня правової культури населення з охорони праці.

В термін проведення акції бажаючі громадяни мають можливість звернутися до фахівців Криворізького теруправління та отримати безоплатну первинну правову консультацію з питань реалізації та захисту прав людини у сфері охорони праці. Звертатися можна за т.(0564) 66-44-14 або безпосередньо до фахівців управління за адресою вул. Кротченка, 1К, каб. 318.




До списку новинВпередНазад