Новини

Питання безпечної експлуатації рухомого складу та залізничних колій ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» обговорювались на підприємстві за участі фахівців Криворізького гірничопромислового управління Головного Управління Держпраці у Дніпропетровській області.

У формі семінару-наради провідні спеціалісти залізничного сполучення та керуючі з охорони праці по транспорту АрселорМіттал Кривий Ріг обговорювали основні порушення та браки в роботі під час експлуатації рухомого складу та залізничних колій які виявлялись протягом 2015 року.

Підіймались питання утримання засобів колієвого господарства зокрема колій, стрілок, колійних знаків, переїздів, шляхопроводів, локомотивів, вагонів адже підприємство в своєму господарстві експлуатує близько 600 км залізничних колій.

Учасники наради проаналізували стану охорони праці на підприємстві беручи за основу інформацію про нещасні випадки, які сталися в цехах залізничного транспорту протягом 2013-2015 років.

Фахівців гірничопромислового управління рекомендували забезпечити постійний контроль за додержанням вимог нормативно-правових актів з охорони праці щодо безпечної експлуатації рухомого складу та залізничних колій підприємства. А з метою покращення професійної майстерності залізничників, у 2016 році провести конкурс професійної майстерності серед локомотивних бригад підприємства.




До списку новинВпередНазад