Новини
Засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій, соціальних виплат та орендної плати за земельні і майнові паї відбулося днями у залі нарад Чернівецької обласної державної адміністрації.
У засіданні взяли участь члени обласної комісії, серед них — фахівці Управління Держпраці у Чернівецькій області, представники районних державних адміністрацій, Чернівецької та Новодністровської міських рад, прокуратури Чернівецької області, керівники підприємств-боржників області.
Присутніх було поінформовано про те, що станом на початок листопада загальна сума боргу із виплати заробітної плати на Буковині становила 2927,4 тис. грн., у тому числі: на економічно активних підприємствах — 2874,5 тис. грн. та на підприємствах, де проводиться процедура банкрутства, — 52,9 тис. грн.
Наголошувалося на тому, що в області постійно здійснюється робота щодо погашення заборгованості з оплати праці. За її результатами відбулося зменшення заборгованості із заробітної плати на десяти економічно активних підприємствах краю.

За результатами обговорення прийнято рішення щодо вжиття подальших заходів з погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах-боржниках.




До списку новинВпередНазад