Новини

У ході проведеного навчання посадовим особам Управління доведені вимоги діючих законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки. Зокрема, особливу увагу було звернуто на функціонування служб охорони праці, проведення навчання, інструктажів та стажування з охорони праці. Розглянуті галузеві нормативні акти і типові норми до складання інструкцій з охорони праці, комплексної системи управління охороною праці, положення про навчання та інших нормативних актів, що діють на підприємстві. Лікарем медичного закладу були надані практичні рекомендації щодо надання першої домедичної допомоги потерпілим у разі нещасного випадку та роз'яснені особливості проведення медичних оглядів працівників. Також у контексті державної євроінтеграційної політики розглядалися сучасні положення і вимоги у сфері ринкового нагляду в контексті стандартів ЄС тощо.

Підсумки навчання були підведені у перший день грудня поточного року комісією Державної служби України з питань праці, яка відзначила достатньо високий рівень теоретичної і практичної підготовки, а також професійного досвіду працівників Управління.

Як зазначали посадові особи Управління, подібні заходи надають рідкісну можливість отримати найактуальнішу галузеву інформацію, обмінятися із колегами практичним досвідом роботи, ознайомитися зі змінами у діючому законодавстві, а також зайвий раз перевірити власний професійний рівень знань.




До списку новинВпередНазад