Новини

Працівниця одного з лісомисливських господарств Сумщини зазнала травматичної ампутації правої верхньої кінцівки, виконуючи роботи поряд із транспортером. Враховуючи ступінь тяжкості травми, управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію, яка з'ясує причини даної трагедії.

За оперативною інформацією, що надійшла до управління, наразі відомо, що вранці 1 грудня 2015 року в цеху переробки деревини ДП «Кролевецьке лісомисливське господарство» 52-річна верстатниця деревообробних верстатів зазнала тяжкої травми — ампутації правої верхньої кінцівки. Жінка намагалася видалити шматок деревини, що застряг у транспортері. Не вимкнувши останній, рука робітниці потрапила між приводним барабаном і стрічкою транспортера.

Ймовірна причина нещасного випадку — порушення вимог інструкції з охорони праці для укладальників заготовок деревообробних цехів. Остаточні ж причини, а також усіх причетних осіб, дії або бездіяльність яких призвели до травмування людини, з'ясує комісія.

Управління Держпраці у Сумській області вкотре нагадує, що всі нещасні випадки можна попередити, якщо не зволікати технікою безпеки, а відтак — цінувати власне життя!




До списку новинВпередНазад