Новини
Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Олександр Марчук взяв участь у спільному засіданні тимчасової комісії з питань ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення що діють при Ярмолинецькій РДА.

В ході засідання комісії було розглянуто питання стану погашення заборгованості із виплати заробітної плати Філією «Ярмолинецький райавтодор» та ДПДГ «Шарівка».

Під час проведення засідання також порушено питання дотримання розміру середньомісячної заробітної плати окремими суб'єктами господарювання Ярмолинецького району.

За результатами засідання вирішено рекомендувати підприємствам-боржникам із виплати заробітної плати вжити всіх необхідних заходів для повної ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати впродовж третього кварталу поточного року. Проводити інформаційно-роз'яснювальну роботу серед роботодавців та населення щодо забезпечення дотримання мінімального розміру заробітної плати та належного оформлення трудових відносин тощо.



До списку новинВпередНазад