Новини

«Міністерство є провідником Ваших ідей, Ваших дій та думок. Ми є Вашими надійними партнерами на шляху євроінтеграційного руху».

Міністр соціальної політики вручив Голові Держпраці державну нагороду «Заслужений юрист України», згідно Указу Президента України Петра Порошенка від 7 жовтня 2015 року. У своєму виступі Голова Держпраці Роман Чернега розповів про найважливіші цілі та завдання, які зараз стоять перед Службою:

«Найбільша проблема, яка виникла на даний момент — це невиплата заробітної плати і нелегальне працевлаштування. На сьогодні, завдяки інспекційній діяльності працівників Держпраці 17 тисяч працівникам повернуто близько 90 мільйонів гривень»

Під час зустрічі присутні обговорили основні проблеми в питаннях охорони та гігієни праці, промислової безпеки, перспективи розвитку Служби, ділилися планами на 2016 рік. Особливий наголос був на посиленні співпраці між соціальними партнерами та громадськістю, взаємодії між представниками бізнесу та влади, налагодженню діалогу з міжнародними організаціями.

Засідання колегії Державної служби України з питань праці проходило в рамках XIV Міжнародного промислового форуму-2015




До списку новинВпередНазад