Новини
Спеціалістами сектору експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг управління Держпраці у Хмельницькій для керівників структурних підрозділів ТОВ «Будівельна компанія «Поділля-Трансбуд» (м. Кам'янець-Подільський) проведено інформаційно-роз'яснювальний семінар.

Під час семінару розглянуто питання видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки. Звернуто увагу на реєстрацію декларації відповідності матеріально-технічної бази роботодавця вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки.

Наголошено на додержані вимог законодавчих та нормативно-правових актів щодо державного ринкового нагляду і контролю нехарчової продукції. Звернуто увагу на загальну безпечність нехарчової продукції, корегувальні та обмежувальні заходи в сфері ринкового нагляду. Затвердження опису та правил застосування національного знаку та товарно-супровідну та технічну документацію на нехарчову продукцію.

Також забезпечити дотримання суб'єктом господарювання законодавчих та нормативно-правових актів ринкового нагляду нехарчової продукції. В разі виявлення нехарчової продукції, що не відповідає вимогам чинних нормативних актів вилучати таку продукцію з обігу (продажу) та повідомляти про це органи ринкового нагляду. Слідкувати за належним комплектуванням супровідної документації на відповідний товар.




До списку новинВпередНазад