Новини
Фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області на базі ТОВ «Будівельно-Монтажне Управління №4» Управління будівництва Хмельницької атомної електростанції проведено розширену семінар-нараду щодо дотримання охорони праці та вимог безпеки під час експлуатації та обслуговування вантажопідіймальних кранів, посудин, що працюють під тиском.

Під час семінару надано учасникам заходу практичні рекомендації з питань безпечної експлуатації об'єктів підвищеної небезпеки та виконання робіт з підвищеною небезпекою. Розглянуто інформацію регламентовану в нормативних документах з охорони праці щодо питань безпечної експлуатації об'єктів підвищеної небезпеки та виконання робіт з підвищеною небезпекою. Роз'яснено вимоги безпеки, як правильно вести себе при виникненні нештатних та аварійних ситуацій при локалізації і ліквідації аварій.

Звернуто увагу на додержання роботодавцями вимог законодавства щодо проведення атестації робочих місць за умовами праці, пільги і компенсації працівникам, зайнятих на роботах із шкідливими умовами праці та на відповідальність за порушення строків проведення атестації робочих місць.



До списку новинВпередНазад