Новини
Управлінням Держпраці у Хмельницькій області на базі товариства з обмеженою відповідальністю «Український Кристал» (м. Кам'янець-Подільський) проведено семінар з питань додержання законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці.

У ході зустрічі проаналізовано стан травматизму в галузі харчової промисловості Хмельницької області. Роз'яснено основні вимоги охорони праці та промислової безпеки під час приготування хлібобулочних виробів. Вказано, що основний галузевий нормативно-правовий акт у виробництві — Правила безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів.

Розглянуто основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок. Організаційні та технічні заходи, що убезпечують працівників під час роботи. Порушено питання опосвідчення стану безпеки електроустановок. Акцентовано на дотриманні основних вимог електробезпеки у виробництві хліба, вимог до електротехнічного персоналу. Основних вимог безпеки при роботі з переносним електроінструментом. Розглянуто засоби захисту, які використовуються під час роботи з електроустаткуванням.

Також звернуто увагу на питання видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки, дозволів на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Наголошено на необхідності посилення контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною в ТОВ «Український Кристал». Забезпечення дотримання посадовими особами та працівниками підприємства вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці. Посилення контролю за організацією та проведенням медичних оглядів працівників певних категорій.



До списку новинВпередНазад