Новини

Посадові особи Управління ознайомили присутніх зі статистикою аварій та станом рівня травматизму у Чернігівській області при використанні газу у побуті в період 2008 — 2015 років та довели основні вимоги Положення про технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових будинків, громадських будівель, підприємств побутового та комунального призначення.

Головний інженер ПАТ «Чернігівгаз» доповів про стан виконання робіт з планового технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових будинків у м. Чернігові, акцентуючи увагу на основних проблемах, з якими стикаються працівники ПАТ «Чернігівгаз» при виконанні зазначеного виду робіт.

Окремо присутні порушили питання не допуску працівників обслуговуючих організацій в помешкання жильців для проведення технічного обслуговування систем газопостачання житлових будинків.

У підсумку семінар-наради було ухвалено рішення стосовно посилення контролю за якістю проведення робіт з технічного обслуговування димових і вентиляційних каналів житлових будинків та плановим технічним обслуговуванням відповідно до Правил безпеки систем газопостачання (НПАОП 0.00-1.76-15).




До списку новинВпередНазад