Новини
Відділом нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв'язку Управління Держпраці у Хмельницькій області проведено інформаційно-консультативний семінар для керівників структурних підрозділів та інженерно-технічних працівників приватного акціонерного товариства «Виробнича компанія «Ера» (м. Хмельницький).

У ході заходу проаналізовано стан травматизму в транспортній галузі. Звернуто увагу присутніх на розроблення та впровадження профілактичних комплексних заходів щодо недопущення нещасних випадків та аварійних ситуацій на підприємстві під час експлуатації транспортних засобів. Роз'яснено вимоги законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки в галузі.



Наголошено на посилені контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною. Вказано, на необхідність чітко визначити (розподілити) функції, обов'язки, відповідальність інженерно-технічних працівників та обслуговуючого персоналу щодо експлуатації, ремонту, обслуговування технологічного устаткування та обладнання з відображенням в посадових інструкціях, інструкціях з охорони праці. Акцентовано на необхідності проведення щорічних навчань з питань охорони праці та безпечного ведення робіт з підвищеною небезпекою для посадових осіб та працівників. Видачі відповідно до норм спецодягу, засобів індивідуального захисту, мийних та знешкоджуючих засобів для працівників. Посиленні контролю за організацією та проведенням медичних оглядів працівників певних категорій. Забезпеченні виконання опосвідчення стану безпеки електроустановок підприємства.



До списку новинВпередНазад