Новини

Відсьогодні Криворізьке гірничопромислове управління головного управління Держпраці у Дніпропетровській області приступило до попереднього розгляду планів розвитку гірничих робіт а також нормативів втрат та засмічення корисних копалин під час видобутку у кар'єрах та шахтах залізної руди на 2016 рік.

Свої програми на наступний рік представлятимуть підконтрольні Криворізькому гірничопромисловому управлінню підприємства з відкритим та підземним способами видобутку корисних копалин Дніпропетровської, Кіровоградської та Полтавської областей.

Під головуванням начальника Головного управління Віктора Іванко до складу комісії з розгляду програм долучились керівний склад Криворізького експертно-технічного центру, представники воєнізованого гірничо-рятувального загону, науковці профільних інститутів та фахівці проектних організацій.

Впродовж цього тижня в Криворізькому ГУ захищатимуть свої матеріали по виконанню планів розвитку гірничих робіт в 2015 році та плани розвитку на 2016 рік гірничодобувні підприємства з підземного видобутку корисних копалин: ПАТ «ЄВРАЗ Суха Балка» із шахтами «Ювілейна» та ім. Фрунзе; чотири шахти ПАТ «Кривбасзалізрудком»; ДП «Східний ГЗК» із шахтами Інгульська, Смолінська та Новокостянтинівська; ПАТ «Марганецький ГЗК».

Починаючи з 24 листопада свої програми захищатимуть підприємства, які ведуть видобуток корисних копалин і підземним і відкритим способами ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», ПАТ «Центральний ГЗК». Продовжать захист гірничодобувні підприємства з відкритим способом видобутку корисних копалин ПАТ «Північний ГЗК», «Інгулецький ГЗК», «Південний ГЗК», ВАТ «Полтавський ГЗК», ТОВ «Єристівський ГЗК», ПАТ «Орджонікідзевський ГЗК» та інші.

Розгляд планів розвитку гірничих робіт триватиме до 11 грудня поточного року включно.




До списку новинВпередНазад