Новини
Фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області на базі Хмельницького обласного госпіталю ветеранів війни проведено нараду стосовно обов'язкового проходження медичних оглядів працівниками закладу.

Під час заходу особлива увага була приділена забезпеченню проходження медичних оглядів працівниками госпіталю відповідно до наказу Міністерства охорони здоров'я №246 від 21.05.2007р. Зазначено, що відповідно до ст. 169 Кодексу законів про працю України та ст. 17 Закону України «Про охорону праці» роботодавець зобов'язаний за свої кошти організувати проведення попереднього (при прийнятті на роботу) і періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників, зайнятих на роботах зі шкідливими чи небезпечними умовами праці. За результатами яких, у разі потреби, роботодавець повинен забезпечити проведення відповідних оздоровчих заходів.



Також, фахівцем з питань гігієни праці звернуто увагу працівників Хмельницького обласного госпіталю ветеранів війни на порядок проведення медичних оглядів працівників, які безпосередньо контактують з медичними відходами. Наголошено на розроблені гігієнічних та лікувально-профілактичних заходів, з метою дотримання працівниками закладу вимог законодавчих та нормативно-правових актів з гігієни праці. Впроваджені заходів щодо належного рівня гігієнічних вимог до обладнання та утримання приміщень для зберігання медичних відходів, згідно вимог Державних санітарно-протиепідемічних правил та норм щодо поводження з медичними відходами.



До списку новинВпередНазад