Новини

Активна підготовка до гідного відзначення 28 квітня Дня охорони праці проходить у всіх без виключення районах нашої області.

Цьому, зокрема, значною мірою посприяла ініціатива Фонду соціального страхування щодо розміщення звернення організаційного комітету на сторінках регіональних газет. Це дало можливість краянам детальніше ознайомитися з метою та завданнями масштабної акції, котра цього року, нагадаємо, за рекомендацією Міжнародної організації праці проходить під девізом «Безпека праці та здоров'я під час використання хімічних речовин на виробництві». Подібні публікації з'явилися на шпальтах мукачівської «Панорами», іршавської газети «Нове життя», «Вісника Берегівщини», перечинської газети «Карпатська зірка», «Новин Виноградова», інших видань. Крім того, іршавські журналісти підготували до друку ще і статтю з красномовною назвою: «Виконання правил з охорони праці — конституційний обов'язок роботодавця». Їхні колеги з газети «Тячів» познайомили своїх численних читачів з тим, як вирішуються питання посилення безпеки робочих місць на ТОВ «Зеніт-текс».
Схвальну оцінку громадськості, педагогів Іршавського району отримав відкритий урок «28 квітня — Всесвітній день охорони праці», проведений у Ільницькій ЗОШ I-III ступенів. Він був спрямований на роз'яснення причин виникнення професійних захворювань та їх запобігання під час виробництва і використання хімічних речовин.
Зі свого боку державні інспектори територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області продовжують практику проведення тематичних нарад, виступів, бесід, зустрічей з трудовими колективами під час виконання своїх функціональних обов'язків. Подібні заходи, приурочені до Дня охорони праці, пройшли у ТОВ «Автолюкс», «Агротранссервіс», «Міка-07», «Угоча Пріорбуд», «ЕНО-меблі ЛТД».




До списку новинВпередНазад