Новини
В рамках проведення в Хмельницькій області Дня охорони праці стартував конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей». Конкурс триватиме з 15 квітня по 20 травня 2014 року.

Учасниками конкурсу є учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів, дитячих будинків та студенти професійно-технічних навчальних закладів тощо трьох вікових груп: перша група — автори робіт віком від 6 до 10 років; друга група — автори робіт віком від 11 до 14 років; третя група — автори робіт віком від 15 до 18 років.

22 травня відбудеться засідання обласного журі, яке проведе оцінювання малюнків дітей у трьох вікових групах та визначить переможців.

Дитячі малюнки приймаються в територіальному управлінні Держгірпромнагляду до 20 травня включно (за адресою: 29000, м. Хмельницький, вул. Кам'янецька, 74, 3 поверх приймальня).

Минулого року впродовж Конкурсу дитячої творчості в теруправління Держгірпромнагляду надійшло близько семисот дитячих малюнків, які були подані на огляд обласного журі. Організатори акції стверджують, що кожен малюнок є чудовим і заслуговує бути відміченим. Діти — учні, вихованці, слухачі загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, будинків творчості активно долучилися до участі в акції «Охорона праці очима дітей» і це вкрай важливо, оскільки культуру безпеки праці майбутнього працівника потрібно виховувати змалку. Крім того, дана акція покликана також, через дітей закликати батьків до безпечної праці.



До списку новинВпередНазад