Новини

Проведено засідання оргкомітету з підготовки та проведення у Рівненській області заходів з нагоди Дня охоронипраці. У його роботі взяли участь представники територіального управління, Федерації профспілок Рівненської області, управління виконавчої дирекції ФСНВ у Рівненській області, ДП «Рівненський ЕТЦ», управління Головного управління Держсанепідемслужби у Рівненській області, редакції науково-виробничого журналу «Безпека праці».

Прийнято звернення організаційного комітету до органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, роботодавців, профспілок, засобів масової інформації, керівників і працівників підприємств, установ та організацій з проханням підтримати проведення «Тижня охорони праці» у 2014 році.

Також, на засіданні оргкомітету ознайомлено присутніх із затвердженим заступником голови обласної державної адміністрації планом заходів з підготовки та проведення у 2014 році Дня охорони праці у Рівненській області під девізом: «Безпека праці та здоров'я під час використання хімічних речовин на виробництві».

Звернення організаційного комітету з підготовки та проведення у 2014 році заходів з нагоди Дня охорони праці у Рівненській області у рамках Всесвітнього дня охорони праці

План заходів з підготовки та проведення у 2014 році Дня охорони праці у Рівненській області під девізом: «Безпека праці та здоров'я під час використання хімічних речовин на виробництві»

Прес-служба територіального управління




До списку новинВпередНазад