Новини

Держгірпромнаглядом спільно з державною установою «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці» проведено семінар на тему: «Система електронної звітності з ринкового нагляду територіальних органів Держгірпромнагляду України» з метою упорядкування звітності з питань державного ринкового нагляду.


У семінарі взяли участь представники Держгірпромнагляду України та територіальних управлінь у Сумській, Полтавській, Чернігівській, Вінницькій, Черкаській, Житомирській області, Київській області та м. Києві, а також представники інституту.


Відкрив семінар директор Національного науково-дослідного інституту промислової безпеки та охорони праці Дєньгін А.П., який розповів про напрями діяльності інституту та необхідність впровадження системи електронної звітності.


Наказом Держгірпромнагляду затверджено форму звітності про виконання секторального плану ринкового нагляду (форма 1-РН), методику аналітичного оцінювання діяльності територіальних органів Держгірпромнагляду з питань державного ринкового нагляду та впроваджено систему електронної звітності. Систему розроблено фахівцями ДУ «ННДІПБОП».


Слід зазначити, що з метою ознайомлення фахівців територіальних управлінь з системою електронної звітності, такі семінари планується провести на заході, сході та півдні України.




До списку новинВпередНазад